شنبه 10 آبان 1393
    فارسی | English

آشنايي با گروههاي آموزشي معاونت آموزش جهاددانشگاهي علوم پزشکي تهران(2)
نگاهي به گروه زبانهاي خارجي

1390/05/02

گروه زبانهاي خارجي: دپارتمان زبان انگليسي معاونت آموزشي جهاددانشگاهي علوم پزشکي تهران زبان انگليسي را دو سطح عمومي و تخصصي برگزار مي کند.علاوه بر دانشجويان و اعضاء هيئت علمي، ديگر افراد علاقمند به آموزش زبانهاي خارجي  و بويژه كاركنان و پرسنل مراكز دولتي و غيردولتي در اين كلاس‌ها حضور مي يابند. اعتماد و اطمينان مراجعين به نهاد جهاد دانشگاهي وهمكاري اساتيد مجرب و شاغل به تدريس در دانشگاه‌ها موجب گسترش روند آموزشي در اين مرکز گرديده‌است.

فعاليتهاي آموزشي اين گروه شامل موارد زير مي گردد:
1-برگزاري کلاسهاي آموزش مکالمه زبان انگليسي:
از ابتداي سال 1389 سيستم و متد آموزشي دوره هاي مکالمه از اينترچنج به تاپ ناچ تغيير کرد. تاپ ناچ (Top Notch) و ساميت (Summit) يک دوره کامل آموزش زبان انگليسي در رده سني جوانان و بزرگسالان را تشکيل مي دهند که از آخرين متد آموزشي متداول در جهان بهره مند بوده و جهت آمادگي امتحانات بين المللي (TOEFL, IELTS و...) مناسب مي باشد.
تاپ ناچ و ساميت در همان سال انتشاريعني سالهاي 2006 و 2007 موفق به دريافت جايزه بهترين کتاب آموزش زبان انگليسي از انجمن ناشران آموزشي (AEP) گرديدند.

2-برگزاري کلاسهاي آموزش TOEFLوIELTS:با استفاده از اساتيد برجسته دوره هاي آيلتس و تافل به شکل کاملاً مطلوبي در حال برگزاري مي باشد.
طبق آخرين آمار، درخصوص موفقيت زبان آموزان در دوره هاي آيلتس، 93 درصد از شرکت کنندگان، نمره 5/6 و 87 درصد موفق به کسب نمره 7 در آزمون آيلتس گرديده اند.

3- برگزاري دوره مکالمات و مکاتبات بيمارستاني:اين دوره به عنوان تخصصي ترين دوره آموزش زبان انگليسي ويژه پزشکان و پيراپزشکان و ساير متخصصان شاغل در حوزه هاي درماني بهداشتي براي اولين بار توسط گروه زبانهاي خارجي معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي علوم پزشکي تهران تدوين گرديده است.

4- برگزاري دوره هاي ترميک مکالمه فرانسه:با توجه به استقبال زبان آموزان از يادگيري زبان فرانسه، دوره هاي آموزش ترميک مکالمه در اين مرکز گسترش پيدا کرده است. متد آموزش فرانسه Alter ego ميباشد.

انعقاد قرارداد با مراکز و سازمان­ها: جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي تهران با توجه به جايگاه و اهميت بالاي آشنايي با زبانهاي خارجي به ويژه زبان انگليسي , دوره هاي آموزش زبان در سطوح مختلف, مکالمه پايه, مکالمه پيشرفته, IELTS-TOEFL و ساير دوره هاي تخصصي ويژه اعضاي هيات علمي دانشگاههاي علوم پزشکي, مديران و ساير پرسنل بيمارستانها و سازمانهاي دولتي و غيردولتي رادر محل بيمارستان يا سازمان ، جهت رفاه حال پرسنل و مديران اين مجموعه ها ، با ارائه گواهي معتبر طراحي و اجرا نموده است.
از جمله مراکزي که با جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي تهران در خصوص دوره هاي زبان همکاري داشته و دارند مي توان به مراکز زير اشاره نمود:

·       دانشگاه جندي شاپور اهواز
·       اداره کل درمان تامين اجتماعي استان تهران
·       آموزش و پرورش منطقه 14
·       بهداري كل ناجا
·       مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره)
·       بيمارستان دكتر شريعتي
·       مرکز ترميم ضايعات نخاعي کشور