چهارشنبه 27 فروردين 1393
    فارسی | English

برگزاری آزمون رایگان جامع رزیدنتی پزشکی

1387/05/03

آزمون الکنرونیکی جامع رزیدنتی پزشکی بصورت رایگان توسط سامانه آزمون های الکترونیک جهاددانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی حوزه معاونت آموزشی این آزمون از روز پنجشنبه 10مردادماه جاری در پایگاه اینترنتی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی به آدرس www.jdtums.ir/edu  در دسترس متقاضیان خواهد بود.

کلیه داوطلبان آزمون رزیدنتی می توانند در این آزمون رایگان که بصورت همزمان در سراسر كشور برگزار مي شود شرکت کنند.

این آزمون به مدت 72 ساعت قابل دسترسی خواهد بود و مطالب آن از کلیه مباحث درسی می باشد. همچنین پاسخ تشریحی سوالات به همراه رتبه بندی افراد شرکت کننده در این آزمون در مقیاس کشوری از ویژگی های این آزمون است.

علاقمندان به شرکت در این آزمون می توانند از لینک مرکز آموزشهای الکترونیکی در سایت جهاد اطلاعات لازم در مورد نحوه دسترسی به آزمونها و ثبت نام را کسب نمایند.

• درخواست شرکت در ازمون

• نام و نام خانوادگی: